Your Company Website

Lærke Nord Hansen

MINE INTERESSER

Jeg har rigtig mange interesser som jeg dyrker i min fritid.. Jeg elsker bl.a. at synge, spille musik og være kreativ på andre måder.

Lige nu går jeg på Billedskolen i Fredericia, Den Kreative Skole, Kongensgade 111. Der både maler vi, tegner, og laver andet der har med krea at gøre. Se nogle af mine værker her

Derudover rider jeg også på en dejlig hest, Pyrus, på Egum Rideskole. Det har jeg det rigtig godt med, og jeg har en god lærer; Pernille. 

Jeg går også til klaverundervisning hos Lene Holmgaard. Derfor er det meget fedt, at vores klaver lige er blevet stemt:D

En gang om ugen, går jeg i en Club Zoom Teen i Fredericia Missionshus. Det er en kristen teenklub der er rigtig dejlig, med et godt fælleskab. Vi holder bl.a. bibeltimer, hyggeture, og en hel masse mærkligt skæg :-) her er vores hjemmeside

For nylig stoppede jeg i Fredericia Børnekor. Jeg har sunget i koret siden jeg var tre år. Vi sang kristne børnesange og gospel. Min mor, Cecilie, er med til at lede koret. 

Udover disse interresser, bruger jeg min fritid på venner, skole, familien og aviser. og tjaa.. så bliver det også til lidt løbeturer en gang imellem:)

Sidste nyt »

Herunder er der nogle billeder af mig på Stella. Den rider jeg ikke længere, men har efterhånden redet den rigtig lang tid!

Senest opdateret

5. april 2010

         Lærke Nord Hansen © 2007                            Louise            Anders            Morten            Jakob